Nieuws vanuit de praktijk

Een onzichtbare beugel

Rechte tanden door de onzichtbare Invisalign beugel

Invisalign is een doorzichtige en uitneembare mondbeugel waarmee uw tanden gecorrigeerd en rechtgezet worden. De beugel wordt op maat gemaakt en bestaat uit dunne plastic hulsjes (aligners) die over uw tanden en kiezen worden geschoven. Om de week doet u een nieuw setje in zodat uw tanden beetje bij beetje worden rechtgezet.

Invisalign biedt veel verschillende voordelen:

 Doorzichtige/transparante beugel die niet opvalt
 Op maat gemaakt
 Uitneembaar zodat u alles kunt eten
 Voor zowel tieners als volwassenen
 Geen metalen slotjes of draden

 

 

 

 

 

 

Comfortabel draaggemak met Invisalign

Invisalign kunt u zeer comfortabel dragen. Er zijn namelijk geen metalen slotjes of draden die uw mond of tandvlees kunnen irriteren. Daarnaast kunt u de beugel uitnemen voor een goede mondhygiëne en om te eten. Wilt u meer informatie over het draaggemak van Invisalign? Ga dan naar de officiële website van Invisalign.

Wilt u weten of Invisalign voor u geschikt is? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact op.  Wilt u direct meer informatie over Invisalign? Ga dan naar de officiële website van Invisalign.

15 februari 2018 Algemeen nieuws