Nieuws vanuit de praktijk

Baliemedewerker per 01-01-2022

Vacature Baliemedewerk(st)er

De Kliniek voor Tandheelkunde Heemskerk zoekt een ervaren baliemedewerk(st)er voor minimaal 4 dagen per week per januari 2022.

Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Heemskerk. Het is een moderne praktijk met 5 behandelkamers, waarbij we een breed scala aan behandelingen uitvoeren. Wij staan voor de kwaliteit en de beste zorg voor onze patienten.

Als baliemedewerk(st)er ben jij het aanspreekpunt van onze praktijk en een vertrouwd gezicht voor onze patiënten.

Functieomschrijving voor jou:

• Bent het eerste aanspreekpunt van onze praktijk en een vertrouwd gezicht voor onze patienten.
  • Voorkeur voor ervaring binnen de tandheelkunde
  • Beantwoordt de telefoon
  • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Spreekt goed Engels.
  • Ontvangt patienten in de praktijk.
  • Maakt afspraken in de agenda van de behandelaars.
  • Voert administratieve werkzaamheden uit.
  • Hebt ervaring met Office en bij voorkeur met Exquise of Exquise Next Generation.
  • Bent bekend met sterilisatie werkzaamheden en kan werken volgens de geldende WIP richtlijnen.
  • Bent gewend aan het werken in een levendige praktijk en bent stressbestendig.
  • Houdt van het werken met mensen.

Wat wij bieden:

• Een hecht en gezellig team.
  • Werken binnen een moderne praktijk met een hoge klanttevredenheid.
  • Ervaring in diverse segmenten binnen de tandheelkunde.
  • Een leuke, uitdagende functie binnen een moderne praktijk met goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur ons jouw cv naar: info@tandheelkundeheemskerk.nl

24 september 2021 Algemeen nieuws